Historie

Mere end 25 års erfaring

Siden 1997 har vi forsynet ishuse samt iscafeer på Sjælland med vafler, farvestrålende krymmel og toppings i den allerbedste kvalitet. Så et samarbejde med Vaffelexpressen vil være et indlysende valg for dig og din virksomhed.

Gennem årene har vi i samarbejde med vores kunder og leverandører, forøget vort udbud af produkter, udover det førnævnte krymmel og toppinge, til også at omfatte alt hvad der behøves for at give dine kunder en god oplevelse, når de køber is i din forretning – Hygiejne artikler, dispensere, is bægere, drikke glas, sugerør, færdigblandet mel, softice, shaker mm. Listen er lang, men kort formuleret så leverer vi ALT til din forretning, på nær isen.

Målsætning for fremtiden

Vi stræber efter at udvikle os sammen med vores nuværende og fremtidige kunder. Vi lytter til dine ønsker om produkt mix, vi samarbejder med vores leverandører om at udvikle fremtidens produkter. Vi gør en stor indsats for at dedektere nye trends inden for vort foretnings område. Vi deltager ved de betydeligste messer og seminarer inden for vort forretningsområde.

Vores målsætning er at være en god, pålidelig og fremsynet samarbejdespartner for din virksomhed.

 

Kontakt os i dag

Kontakt os for at berige din forretning med et større udvalg til isen​

Udfyld formularen her på siden, hvis du ønsker at samarbejde med os, og få leveret de lækreste produkter til din is.​​